Battlefield 3


Battlefield 3 on DICE:n kehittämä vuonna 2011 julkaistu peli, joka kuuluu sarjaan FPS eli ensimmäisen persoonan ammuntapeleihin. Peliä voi pelata Windows:lla, PlayStation 3:lla ja Xbox 360:lla.

Battlefield 3 -pelissä tuntuu taistelutanner huomattavasti elävämmältä ja interaktiivisemmalta kuin ennen. Luodit viuhuavat, seinät hajoavat ja räjähteet heittävät pelaajia maahan. Pelissä on uskomaton teknologia ja visuaalinen laatu, joten se on todella aidon tuntuinen. Pelaajien mielestä peli tarjoaa hyvää viihdettä jopa sadoiksi tunneiksi. Siinä voi taktikoida ja miettiä omaa pelityyliään. Nauraakin voi vitsien parissa, joita pelissä on muutamia. Joku on sitä mieltä, että yksinpeli on hyvin toteutettu, joku toinen taas tykkää, että moninpeli toimii paremmin. Yksi pelaaja on sitä mieltä, että peli on niin kaunis, että sitä voisi pelata vuosia.

Battlefield 3 -pelissä on käytetty uutta teknologiaa nimeltään Frostbite 2. Uuden teknologian myötä animaatio, tuhottavuus, valaistus, skaala ja audio viedään täysin uusiin ulottuvuuksiin. Pelin taisteluissa mennään paikkoihin USA:ssa, Kauko-Idässä ja Euroopassa. Pelissä taistellaan tulevaisuuden sotaa, jossa on mukana klaustrofobiset kadut, metropolien keskustat ja avoimet ajoneuvoystävälliset alueet. Peli tarjoaa niin aidontuntuisen tilan, että pelatessa voi tuntea kuinka luodit osuvat, tuntea räjähdykset ja tuntea tarpeen auttaa kaatuneita kavereita turvaan. Peli on niin uskomaton, että se vaikuttaa pelaajiin fyysisesti sekä emotionaalisesti. Tämän tapaista taistelukokemusta on vaikea löytää mistään toisesta pelistä.

rnn.yqe.