Call of Duty


Tykkäätkö pelata rajuja pelejä, joissa on käytössä oikean näköiset aseet ja joissa pitää olla taitava voittaakseen vastustajansa? Oletko tutustunut Call of Duty pelisarjaan? Se on ehkä juuri sellainen pelisarja, jota haet. Se kuuluu sarjaan FPS eli ensimmäisen persoonan ammuntapelit.

Oletko kiinnostunut sotapeleistä, jotka on tehty todella aidonnäköiseksi sotilaineen ja aseineen? Call of Duty -pelisarjoja perustuu toiseen- ja kolmanteen maailmansotaan, kylmään sotaan sekä terrorisminvastaiseen sotaan. Näihin osioihin kuuluvat pelit nimeltä Infinity Ward, Treyarch ja Sledgehammer Games.

Call of Duty -sarjassa on myös pelejä, jotka sijoittuvat tulevaisuuteen. Tässä lista ko. peleistä: Black Ops II, Ghosts, Advanced Warfare ja Black Ops III.

Vielä hiukan infoa sarjan peleistä. Pelit vaihtelevat sisällöltään jonkin verran, esimerkiksi Ghosts-pelissä on vähemmän miehiä ja aseita. Mutta siinä ei kuitenkaan jäädä alakynteen. Call of Duty -sarjaa pidetään kaikkien aikojen suurimpana viihdesarjana. Ghosts-peli perustuu uuteen dynamiikkaan, jossa pelaajat eivät taistele vapauden takia, vaan selviytyäkseen hajonneen valtion puolella.

Advanced Warfare -pelin tarkoituksena on visualisoida tulevaisuuden taistelukenttiä, joissa on huomioitu uusi teknologia ja taktinen ajattelu aivan uudella tasolla koko Universumia ajatellen. Tässä pelissä on mukana näyttelijä Kevin Spacey.

Black Ops III -pelissä mennään ajassa eteenpäin tulevaisuuteen, ja siinä tulee sodankäyntiin mukaan bioteknologia. Pelissä on myös uusi liikkumisjärjestys, joka tarkoittaa että liikkeet on mahdollista ketjuttaa liikekokonaisuudeksi.

rnn.yqe.