Grand Theft Auto – Rockstar Games

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, niitä riittää normaalissakin elämässä. Halutessaan lisää jännitystä elämäänsä, voi sitä saada Rockstar Gamesin kehittämistä peleistä, joita voi pelata tietokoneella ja pelikonsoleilla.

Ensimmäinen Rockstar Games studio perustettiin Edinburghiin Skotlantiin vuonna 1988. Se on kattobrändi usealle Take-Two Interactive:n ostamalle videopelien kehittäjäfirmalle.Tunnetuin peli on Grand Theft Auto ja muita sen ohella mm. Midnight Club -peli, jotka perustuvat autolla ajamiseen kaduilla. Hyvää harjoitusta ajokorttia ajatellen. Onko sentään? Normaalissa elämässä ei autolla saa hurjastella samalla tavalla, mutta pelien kautta voi kuitenkin jonkinlaista liikenteessä käyttäytymistä opetella. Liikennesäännöthän ovat periaatteessa samanlaiset.

Ensimmäinen versio Grand Theft Auto -peliin tuli markkinoille 1997. Tuolloin sitä oli pelattavissa Windows:illa ja PlayStation:illa. Kaikista uusin versio on julkaistu vuonna 2013 nimellä Grand Theft Auto V. Seuraavaa versiota odotellessa. Pelien jokainen versio on ollut suosittu ympäri maailmaa, 220 miljoonaa kappaletta on koko sarjan myynti ollut elokuun 2015 tietojen mukaan.

Millainen on se tunne, kun istut auton ratin taakse? Joku pelkää ja toinen kokee joka kerta jonkinlaista suurta mieltymystä vaikka ajaisi samoja katuja ja teitä päivittäin. Tämän aidon tunteen voi tuntea autopeliä pelatessa: maisemat vaihtuvat ja pelien upea grafiikka tekee kaiken niin todentuntuiseksi. Tuntuu kuin istuisi omassa pienessä Fiatissaan, vaikka oikeasti istuu kotisohvalla hurjaa vauhtia ajavaa autoa ohjaillen. Hetkeksi voi jopa todellisuudentaju hävitä.

rnn.yqe.