Muita hauskoja pelejä puhelimessasi

mobile gameEnnen vanhaan, tai sanotaanko muutama vuosikymmen sitten, känykkää käytettiin puhumiseen. Sitten keksittiin tekstiviestit, jotka saivat sisältää määrätyn määrän merkkejä. Mutta tunnetusti ihmisille ei mikään riitä, joten tekniikan kehittyessä viestejäkin oli mahdollista kirjoittaa novellin pituisina. Ja sen jälkeen tarina onkin pitkä.

Alussa kännykkä oli suuruudeltaan kuin koivuhalko, ja sitten tuli vaihe kun koko oli todella pieni. Moni miettikin, että miten niin pieneen kokoon saadaan kasattua niin paljon tekniikkaa. No Einsteineja on muitakin, kuin itse Albert, joka voisi hänkin olla ihmeissään tämän päivän tekniikasta.

Pikkuruisiin kännyköihin suunniteltiin pelejä, koska mitä elämä olisikaan ilman pelaamista. Kännykkähän kulkee mukana joka paikassa, ja sen kanssa moni myös nukkuu, mikä ei kuitenkaan ole turvallista. Jos on vaikea saada unta lampaita laskemalla, niin siihen voi avun saada pelaamalla jotakin hauskaa peliä kännykällä. Peliä, joka väsyttää aivoja niin paljon, että uni tulee väistämättä. Siihen kun nukahtaa voi pelaamista jatkaa unissaan.

Kännykkään on mahdollista asentaa monia erilaisia pelejä. Kännykällä voi pelata myös verkossa olevien kasinoiden rahapelejä, ja voittaa ostamansa junalipun hinnan takaisin, jos onni suo. Pelejä on kehitetty moneen eri makuun. Mikä on sen mukavampaa kuin pelata kivaa peliä, kun aika kuluu mukavasti niin juna- kuin bussimatkalla. Jos ei halua pelata yksin, voi kutsua vieressä istuvaa pelaamaan, ja kasvattaa samalla sosiaalista verkostoaan.

rnn.yqe.